Tuin

Wat is KVV voer?

Wat is KVV voer precies? En waarom zou je het gebruiken voor je dieren? In dit blogartikel vertellen we alles over KVV voer, en geven we tips over hoe je kunt beginnen met het geven ervan aan je dieren.

KVV staat voor Kant-en-klaar Vers Vlees.  Dit is voer dat klaar is om te geven aan je hond of kat, en bevat alle vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die je dier nodig heeft.

Het is een complete maaltijd voor je hond of kat, en bevat alle voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het is dus niet nodig om extra vitamines of mineralen toe te voegen. Het voer is ook gemakkelijk te verteren, waardoor het geschikt is voor de meeste dieren met een gevoelige maag.

De voordelen:

– Het bevat alle voedingsstoffen die je dieren nodig hebben.

– Het helpt bij het voorkomen van aandoeningen zoals obesitas, diabetes en hartziekten.

– Het is verkrijgbaar in verschillende smaken en geuren, zodat je dieren ervan kunnen genieten.

– Geschikt voor de meeste dieren met een gevoelige maag

Hoe geef je KVV aan een hond?

Honden tot 4 maanden geef je ongeveer 50 gram per kg lichaamsgewicht. Tussen de 4 en 7 maanden wordt dit zelfs 40 gram per kg lichaamsgewicht. Wanneer je hond 7 tot 10 maanden oud is wordt het 30 gram per kg lichaamsgewicht. Na 10 maanden ga je over tot 20 gram per kg lichaamsgewicht. Wanneer een hond volwassen is kan je hem 2 keer eten geven. Ongeveer 20 a 30 gram per kg lichaamsgewicht.