Tuin

Tuinkussens op maat kiezen

Wil je nog meer genieten van je tuinmeubels, leg er heerlijke tuinkussens op maat in. In veel gevallen zijn de kussens van je tuinset eerder versleten dan de tuinset zelf. Gelukkig hoef je niet alles op te ruimen, omdat je losse tuinkussens online kunt bestellen. Doe het vandaag, want de zomer is in volle gang. Jouw bestelling heb je snel in huis om opnieuw te kunnen profiteren van heerlijke avonden met een wijntje of goed boek in je tuinstoel of loungebank.

Neem de maten goed op voordat je een bestelling plaatst, want er zijn verschillende uitvoeringen: kussens voor buiten met of zonder rug, kussens voor op de loungebank, palletkussens, zitkussens, rugkussens, plof kussens, sierkussens, hockerkussens, maar ook kussens voor binnen. Stel je tuinkussens op maat zelf samen. Wil je de kleur eerst in het echt zien? Vraag online of telefonisch stalen aan bij de aanbieder, die ze jou zonder kosten toestuurt.

Tuinkussens op maat bestel je online

Zelf je tuinkussens op maat, uitvoering en kleur samenstellen, het kan! Je kunt de kleur, afmetingen en uitvoeringen kiezen die je wilt. Houd je de kleuren rustig en effen, of ga je voor een kleurenwaterval? Je kunt er geheel in jouw stijl iets moois van maken. Benieuwd naar de kleuren in het echt? Vraag online of telefonisch kleurenstalen aan.

Deze worden door de aanbieder gratis naar je verzonden. Op de site van de aanbieder word je stap voor stap begeleid om het juiste kussen of de kussens op maat te kiezen. Hoe sneller je bestelt des te eerder je er gebruik van kunt maken in de zomer die voor je ligt.