Lenen

Is een persoonlijke lening afsluiten mogelijk?

Het aanschaffen van een nieuwe auto kost geld. Verbouwen van een woning net zo. Maar wanneer je op dat moment geld nodig hebt, dan is het fijn om dit achter de hand te hebben toch? Zo kan je een persoonlijke lening afsluiten. Deze lening is bedoeld om extra kosten te dekken indien dit nodig is.

Past een persoonlijke lening wel bij jou?

Een persoonlijke lening spreekt eigenlijk voor zich. Hiermee wordt als het ware berekend hoe hoog het leenbedrag kan worden. Aan de hand van jouw inkomen en uitgave zal dit worden bekeken. Het prettige hiervan is dat, zodra het akkoord is, jij zeker bent van het geld. Overigens zal je altijd worden gecontroleerd bij het BKR te Tiel. Bij het BKR wordt er gekeken hoe dat jouw verleden qua betalingen is geweest. Heb je achterstanden gehad, dan is de kans groot dat je niet in aanmerking komt voor een lening. Erg spijtig, maar dit is puur ter bescherming.

De rente staat op dit moment op 3,5% wat historisch laag is. Echter dient dit bedrag nog wel worden betaald over het leenbedrag heen. Over het algemeen is een lening afsluiten niet alleen eenvoudig om te realiseren. Bovendien kan je het ook gerust via het internet afsluiten. Lening.com maakt het mogelijk dat je direct een aanvraag kunt indienen. Hierbij wordt jouw aanvraag in behandeling genomen.